We zijn er weer! - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van willyenlia - WaarBenJij.nu We zijn er weer! - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van willyenlia - WaarBenJij.nu

We zijn er weer!

Door: willyenlia

Blijf op de hoogte en volg

16 December 2011 | Thailand, Chiang Mai

Hallo, allereerst we hebben vele foto's bij het vorige verslag geplaatst, helaas pakt hij ze allemaal horizontaal, dus het hoofd graag even meebewegen.

Dus de jungletrip,het bleek een behoorlijk pittege trip. Het klimmen was zwaar, het afdalen een hel. Het was echt onverantwoord op sommige stukken. Zanderige smalle glijpaadjes, langsafgronden, wiebelstenen of balkjes over wild stromende riviertje etc... Lia 30 jaar ouder dan de rest van de groep en Willy met een instabiele verslaten knie. De groep was ons al snel ver voorbij en achter ons een sjagarijnige gids. Lia slipte een aantal keert en heb ik eenmaal aan haar broekriem vastgegrepen en gered van het glijden richting afgrond!!!
Dus al met al een applausje voor Lia die het toch maar volbracht heeft, de rest van de jongelui vond het ook erg zwaar. Het was er wel erh mooi onderweg en boven. Echt het junglegevoel, zo ook het kampvuur en het slapen in de bamboehut.
De oliefantentrip, het raften en varen op een bamboevlot was super.
Morgen gaan we naar Pai, dit ligt meer richting Birma.
Jullie horen nog van ons..

• 16 December 2011 - 07:51

Hanny:

Jakkes Lia, moet aan Marokko denken als ik je soms moest beethouden als je van een stoepje stapte! Het is wel de bedoeling dat je weer terugkomt hoor!

• 16 December 2011 - 08:44

Lida:

wat een spannende avonturen beleven julliedaar en hoe zit jhet met het waterpeil? leuk zo met jullie mee te reizen lieve groet uit het hoge Noorden Lida

• 16 December 2011 - 10:06

Tineke Bierma:

Wat een overwinning de tocht te volbrengen. Ik was lang geleden in Chiang Mai, de helft van onze groep is toen beroofd in de jungle. Voor hen was de lol er helemaal af.
    Blijf uitkijken wat je doet.
    Hartelijke groet.

• 16 December 2011 - 12:12

Martine:

wat een heerlijk spannend verhaal, nu wel blijven oppassen hoor...en wat een prachtige foto's. Ik geniet helemaal met jullie mee.

• 16 December 2011 - 16:06

Ineke Boomsma:

Stoer hoor. Gewoon zo door gaan. Zie ik Lia over zo'n boomstam wankelen, toch maar mooi gedaan! Willy je vertelt het allemaal zeer beeldend. En de foto's zijn gewoon prachtig. Hier echt december weer. Gelukkig staat de kerstboom. Meiden nog veel plezier. Groetjes van Ineke

• 17 December 2011 - 07:21

Carlijne:

Knap hoor... vond er ook al geen bal aan die berg op lopen :-)

• 17 December 2011 - 20:29

Marike:

Jeetje Lia en Willy
    Kijken jullie wel een beetje uit, zo'n grote familie hebben we nou ook niet, het zou fijn zijn als jullie weer veilig terugkomen, genietze nog op een hopelijk iets minder wild vervolg op jullie reis. Groeten aan iedereen Marike

• 18 December 2011 - 11:52

Leoni:

Ai het was wel heel zwaar. Uhm en die chagerijnige gids was het broertje van Tin? Maakt niet uit hoor vind hem ook niets ;-) Een beetje hoe ik had voorspeld he: Een hel waarbij je denkt NOOIT MEER en als je bovenkomt en alles daar ziet besef je dat het toch wel de moeite waard was. Veel plezier met jullie verdere reis!

• 18 December 2011 - 14:52

Yvonne:

Oei !!! heftige avonturen zo te lezen, gelukkig hebben jullie het goed volbracht, stoer hoor om dit allemaal te ondernemen op jullie 'ouwe'dag ! Succes met alles wat nog gaat komenn !